Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Leiden biedt alles voor jou feest of evenement!

Ben je binnenkort jarig of wil je een evenement organiseren voor je sportvereniging om het seizoen mooi af te sluiten? Maar kan je dat nu helaas niet vieren, en wil je wel al wat voorbereidingen treffen? Dan kunnen wij je van Partytentverhuur Leiden je daar goed bij helpen! We kunnen je adviseren en helpen bij het uitzoeken van de juiste materialen zodat je feest of evenement een groot succes wordt!

Partytent huren

Misschien wil je een feest thuis gaan vieren en wil je zoveel veel gasten uitnodigen. Om dit voor elkaar te krijgen is het dan handig om je tuin erbij te betrekken. Maar wellicht is het niet zulk lekker weer of is je tuin nog niet helemaal zomer klaar. Dan is een partytent huren een ideale oplossing. Zo kunnen je gasten warm en droog staan en heb je een extra ruimte om te kunnen dansen of je eten en drinken kwijt te kunnen.

Stretchtent huren

Ga je jouw evenement houden op een groot open veld en wil je dat je gasten niet de hele dag in de brandende zon hoeven te staan. Dan kan je het beste een stretchtent huren. Deze tenten zorgen voor schaduw maar doordat het alleen een doek is hebben je gasten wel vrij uitzicht over het hele veld en kunnen ze daar misschien even zitten en genieten van een hapje en een drankje.

Marktkraam huren

Wil je meer een braderie houden en verschillende kraampjes kwijt kunnen op je terrein waar lokale ondernemers kunnen staan. Dan kan je bij ons een marktkraam huren. De kraampjes worden geleverd met een dak, zodat je de spullen of etenswaar in de schaduw kunt zetten en kunnen de ondernemers zijn op haar producten of diensten promoten. Het is niet alleen leuk voor de gasten om langs alle kraampjes te lopen en te genieten van alle lokale producten en diensten, maar ook voor de ondernemers is het een perfecte gelegenheid om hun product of dienst te promoten. Kortom een win-win situatie.

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Thema's

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Rijnlanderweg 855
2132 NM, Hoofddorp
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32