Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Marktkramen huren – Marktkramen verhuur Leiden

Wilt u een marktkraam huren voor een feest of evenement in regio Leiden? Wij verhuren hoogwaardige marktkramen en hanteren daarvoor scherpe tarieven. Het huren van een marktkraam biedt de oplossing wanneer u tijdelijk een product of dienst wilt tentoonstellen op markten, evenementen of andere gelegenheden. Door een kraam te huren in plaats van te kopen heeft u na afloop geen zorgen over de opslag van de onderdelen. Een marktkraam maakt een professionele indruk op markten en beschermt uw goederen tegen kleine buien.

Wij verhuren marktkramen in de volgende varianten:

Optionele verhuurdiensten

Ook voor opvulling van de marktkraam kunt u terecht bij Partytentverhuur Leiden. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook handige tentvloeren, gezellige sfeerverlichting, suikerspinmachines of heaters huren. Of het nu gaat om een marktkraam voor Koningsdag, een schoolfeest of winterse kerstmarkt, wij hebben de geschikte partybenodigdheden in ons assortiment. Maatwerk is zeker mogelijk, dus vraag naar de mogelijkheden!

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

Thema's

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Mary Beijstraat 9
2324 DK, Leiden
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32