Tafelkleed huren – Party Tafelkleedverhuur Leiden

Huurt u partytafels voor een feestelijke gelegenheid, dan mogen deze luxueuze witte tafelkleden niet ontbreken! De kleur wit staat symbool voor licht, zuiverheid en netheid. Deze witte tafelkleden zijn dus een must om te huren als u een bruiloft of chique evenement organiseert.

Verschillende maten

Wij verhuren de luxe tafelkleden in verschillende formaten variërend van 140 tot 250 centimeter. Uiteraard kunt u ook meerdere tafelkleden gebruiken voor het dekken van een grote tafel. Bekijk ons aanbod en kies het gewenste formaat:

Meer informatie?

Partytentverhuur Leiden is bereikbaar voor al uw vragen en verzoeken. Wilt u bijvoorbeeld weten of de tafelkleden beschikbaar zijn? Of twijfelt u over het huren van een tafelkleed of tafelrok? Geef uw vraag door per e-mail via ons contactformulier. Uw vraag wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen.

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.