Stertent huren – Starshade tenten verhuur Leiden

Stertenten zijn ideaal voor gebruik bij bijzondere gelegenheden, zoals bedrijfsfeesten of bruiloften. Stertenten, ook wel starshade tenten, bieden beschutting tegen de felle zon of lichte regenbuien. Door hun open ontwerp zien ze er leuk uit en kan er een frisse wind door de tent waaien. Zelfs bij gebruik met meerdere mensen wordt het niet benauwd in de tent. In combinatie met feestverlichting zorgen stertenten voor een bijzonder knusse sfeer in de avond.

Specificaties

  • Diameter: 14 meter
  • Nokhoogte: 5,40 meter
  • Doorloophoogte: minimaal 1,90 meter onder de bogen.
  • Geschikt voor 70 tot 135 gasten
  • Het is mogelijk de zijkanten af te sluiten met zijpanelen.

De tenten zijn te huur in verschillende kleurvarianten:

Sfeerverlichting en andere diensten

Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van bijpassende feestbenodigdheden en optionele diensten. De stertenten komen compleet tot hun recht in combinatie met bijpassende sfeerverlichting. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld geluidsinstallaties en andere party apparatuur te laten verzorgen door ons. Zo heeft u alle tijd om te genieten van het feest of evenement!

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.