Statafel rokken huren – Statafel rokken verhuur Leiden

Wij verhuren een ruim aanbod aan statafel rokken in verschillende kleuren en thema’s. Maak uw feest tiptop in orde met de tafelrokken! De rokken passen precies om onze statafels en zorgen voor een feestelijke uitstraling. Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u zeker een kleur die past bij het thema van uw feest. Bovendien zijn onze tafelrokken te huur tegen scherpe tarieven.

Ruim assortiment statafel rokken

Wij bieden de statafel rokken aan in verschillende kleuren waaronder: brons, taupe, turquoise, bordeaux rood, grijs, wit, zwart, baby blauw, roze, blauw, paars, rood, oranje en groen! Zo hebben we voor elke gelegenheid een passend kleurtje om de statafels mee op te fleuren of om er juist chique uit te laten zien!

 

Verdere informatie

Heeft u nog aanvullende informatie nodig over de verhuur van statafel rokken? Wij zijn gemakkelijk te bereiken, vul eenvoudig ons contactformulier in! U kunt bij ons terecht voor vragen omtrent de beschikbaarheid van de tafelrokken en advies over de aankleding van uw feest. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.