Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Zoeterwoude – Partytent huren

Wilt u een partytent huren in Zoeterwoude? Wij zijn een betrouwbare verhuurder van verschillende soorten feesttenten in omgeving Zoeterwoude. Kiest u voor Partytentverhuur Leiden? Dan kiest u gelijk voor kwalitatieve tenten en goede service. Bij ons kunt u kiezen uit veel verschillende feesttenten in verschillende formaten. Zo vindt u altijd een geschikte tent voor uw feest.

Groot assortiment partytenten

Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u een altijd een geschikte partytent. Wij bieden veel klassieke partytenten maar ook moderne partytenten volgens de laatste trends. Zo vindt u bij ons altijd een tent die past binnen uw thema. Binnen ons assortiment vindt u bijvoorbeeld:

  • Klassieke partytenten variërend van 3 meter  tot wel 12 meter
  • Grappige opblaasbare cafés in de vorm van een Ierse pub, biergarten of ronde ton
  • Stertenten van 10 meter

Naast partytenten verhuren wij ook andere materialen voor het feest, zoals tafels, stoelen en (disco)lampen. Ons aanbod is een groot. Neem een kijkje op onze website voor de rest van ons uitgebreide assotiment.

Over partytentverhuur in Zoeterwoude

Wij zijn een betrouwbare verhuurder van partytenten en meer. Als u partymaterialen nodig heeft voor een tijdelijke periode,  ook dan zijn wij u van dienst. Heeft u specifieke wensen of andere vragen? Wij helpen u graag. Stel uw vraag eenvoudig en snel via ons contactformulier. Wij doen onze uiterste best om zo spoedig mogelijk te reageren.

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a.  Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

Thema's

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Mary Beijstraat 9
2324 DK, Leiden
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32