Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Wassenaar – Partytent huren

Wilt u een partytent huren in Wassenaar? Dan bent u hier aan het goede adres. Wij verhuren verschillende partytenten tegen scherpe prijzen. Daarnaast bieden wij ook goede service en kunt u ook bij ons terecht voor de verhuur van ander feestmateriaal. Al uw feestbenodigdheden kunt u bij ons vinden onder één dak.

Groot aanbod partytenten

Wij bieden een ontzettend groot aanbod aan partytenten en nog meer! Onze tenten zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn beschikbaar in verschillende stijlen en maten. Zo is er altijd wel een feesttent die bij u past. Hieronder ziet u een kleine greep uit ons assortiment:

  • Pagodetenten voor een leuke sfeer
  • Kleine tenten beginnend bij 3×3 meter
  • Maar ook grote tenten tot wel 12×12 meter

Voor een compleet overzicht kunt u het beste op onze site kijken. Naast tenten verhuren wij ook handige en leuke partymaterialen zoals klapstoelen, statafels, zitzakken of zelfs suikerspinmachines. Maakt uw feest helemaal compleet met ons uitgebreide assortiment.

Over partytentverhuur in Wassenaar

Wij verhuren partytenten in Wassenaar tegen scherpe tarieven. Het is ons streven om u volledig te ontzorgen op het gebied van feesttentverhuur en bijbehorende materialen. Wilt u extra advies inwinnen of heeft u vragen over onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina. Wij helpen u zo snel mogelijk.

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a.  Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

Thema's

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Mary Beijstraat 9
2324 DK, Leiden
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32