Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Warmond – Partytent huren

Wilt u de perfecte partytent huren voor uw feest of evenement in Warmond? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feestje! Met een partytent organiseert u zeker een geslaagd feestje want ons tentenaanbod is groot en te huur voor een scherpe prijs. Zo huurt u binnen de kortste keren een leuke feestlocatie voor in de tuin of plein.

Ruim aanbod aan feesttenten

Hier bent u aan het goede adres voor het huren van een feesttent in Warmond. Wij bieden namelijk een zeer ruim aanbod aan partytenten in verschillende maten en leuke vormen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Kleine tenten van 3x3m tot grote tenten van 12x12m
  • Grappige opblaasbare cafés in de vorm van een pub, nachtclub of zomerparadijs
  • Enorme aluhallen voor grote evenementen

Neem zeker een kijkje op onze website voor het complete aanbod! Naast onze hoogwaardige tenten bieden wij ook extra verhuurservices aan voor meubilair, catering en meer. Zo kunt u uw feest echt compleet maken.

Over partytentverhuur in Warmond

Wij verhuren feesttenten in Warmond tegen scherpe prijzen. Ons streven is om u te ontzorgen op het gebied van tentverhuur en feestmaterialen. Wilt u advies inwinnen of heeft u specifieke vragen? Neem eenvoudig contact met ons op via de daarvoor bestemde contactpagina. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a.  Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

Thema's

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Mary Beijstraat 9
2324 DK, Leiden
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32