Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Voorschoten – Partytent huren

Wilt u een leuke partytent huren voor een feest in Voorschoten? Wij zijn een betrouwbare verhuurpartij die garant staat voor hoge kwaliteit en een goede service. Zo kun u kiezen uit een ruim assortiment met een gevarieerd aanbod aan feesttenten. Zo is er altijd wel een tent die past bij het thema van uw feest.

Groot assortiment feesttenten

Wij zijn specialist in feesttent-verhuur en andere partymaterialen. Wij bieden dan ook een zeer ruim aanbod aan in feesttenten in verschillende vormen en maten. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld:

  • Klassieke feesttenten in uiteenlopende formaten: van 3m – 12m
  • Opvallende opblaascafés in unieke vormen zoals een Western saloon, Tropicana of biergarten
  • Grote aluhal voor grote feesten of evenementen

Verhuurwijze Partytentverhuur Voorschoten

Wij hanteren scherpe prijzen en leveren goede service voor de verhuur van al onze partytenten. Indien gewenst is het mogelijk om op- en afbouw service als extra optie te nemen. Onze prijzen zijn gebaseerd op een 3-daagse periode: één dag voor het ophalen van de tent, één dag voor het gebruiken van de tent en één dag voor het terugbrengen van de tent.

Over partytentverhuur Leiden

Partytentverhuur Leiden is uw betrouwbare partner voor tentverhuur in Voorschoten en omgeving. Wij doen altijd onze best om onze klanten tevreden te stellen. Heeft u nog een vraag of heeft u advies nodig over onze producten? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier. Wij geven zo snel mogelijk antwoord op uw vraag.

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a.  Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

Thema's

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Mary Beijstraat 9
2324 DK, Leiden
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32