Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Valkenburg – Partytent huren

Wilt u een mooie en handige partytent huren voor een feest in Valkenburg in Zuid-Holland? Wij bieden een breed scala aan met feesttenten in verschillende vormen en maten. Wij verhuren onze hoogwaardige tenten tegen scherpe prijzen. Zo vindt u vast en zeker een geschikte feesttent die perfect aansluit op uw wensen voor uw party in Valkenburg.

Groot assortiment partytenten

Bent u op zoek naar een tent voor een bescheiden feest of juist een groot evenement? Bij ons kunt u uiteenlopende partytenten huren voor iedere gelegenheid. Zo vindt u binnen ons uitgebreide assortiment bijvoorbeeld:

  • Vouwbare easy up tenten die eenvoudig op te zetten zijn
  • Kleine partytenten van 3x3m tot grote tenten van 12x12m
  • Stertenten van 10m in een unieke vorm
  • Opblaasbare cafés in de vorm een nachtclub, Ierse pub, après skihut en meer

Naast een ruim tentenaanbod verhuren wij ook andere benodigdheden om het feest helemaal af te maken. Wij verhuren bijvoorbeeld ook andere feestmaterialen zoals stoelen, tafels, zitzakken, popcornmachines of heaters. Bekijk onze website voor het complete aanbod.

Over partytentverhuur in Valkenburg

Bij ons kunt terecht voor al uw vragen omtrent het huren van feesttenten in Valkenburg, Zuid-Holland. Wij zijn de specialist op het gebied van partytentverhuur in regio Valkenburg. Ons streven is om kwalitatieve feesttenten te leveren tegen scherpe tarieven én vriendelijke service. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw vraag.

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a.  Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

Thema's

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Mary Beijstraat 9
2324 DK, Leiden
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32