Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Rijnsburg – Partytent huren

Op zoek naar een leuke partytent om te huren voor uw feest in Rijnsburg? Bij ons vindt u een groot aanbod aan leuke feesttenten in verschillende formaten en vormen. Onze tenten zijn gemaakt van zware kwaliteit voor een optimale tentbeleving. Naast scherpe tarieven bieden wij ook op- en afbouw service (afhankelijk van de tent).

Ruim aanbod aan feesttenten

Bent u op zoek naar een tent voor een bescheiden feest of juist een groot evenement? Bij ons kunt u uiteenlopende partytenten huren voor iedere gelegenheid. Zo vindt u binnen ons uitgebreide assortiment bijvoorbeeld:

  • Vouwbare easy up tenten die eenvoudig op te zetten zijn
  • Kleine party tenten van 3x3m tot grote tenten van 12x12m
  • Stertenten van 10m in een unieke vorm
  • Opblaasbare cafés in de vorm een nachtclub, Ierse pub, après skihut en meer

Naast een ruim tentenaanbod verhuren wij ook andere benodigdheden om het feest helemaal af te maken. Wij verhuren bijvoorbeeld ook andere feestmaterialen zoals stoelen, tafels, zitzakken, popcornmachines of heaters. Bekijk onze website voor het complete aanbod.

Over partytentverhuur in Rijnsburg

Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feestje! Wij zijn namelijk specialist in de verhuur van feesttenten in Rijnsburg en omgeving. Ons streven is om u te ontzorgen op het gebied van tentverhuur in Rijnsburg. Heeft u een specifieke vraag? Wij zijn gemakkelijk te bereiken via ons contactformulier. Wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a.  Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

Thema's

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Mary Beijstraat 9
2324 DK, Leiden
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32