Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent huren Oegstgeest – Partytentverhuur Oegstgeest

Wilt u een partytent huren in Oegstgeest? Wij bieden een uitgebreid assortiment aan feesttenten in de regio Oegstgeest. Met een feesttent transformeert u heel snel en gemakkelijk iedere plek tot een ware feestlocatie. De feesttenten bieden goede bescherming tegen de felle zon of lichte regenbuien. Daarnaast zorgt een feesttent meteen voor een mooie uitstraling. Het is dus handig én mooi.

Groot aanbod aan feesttenten

Hier vindt u een groot assortiment aan feesttenten te huur voor iedere gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een kleine, grote, stoere of sierlijk tent – Wij verhuren het allemaal! Laat u inspireren door een kleine greep uit ons ruime assortiment:

  • Kleine tot grote partytenten (van 3 meter tot maar liefst 12 meter)
  • Easy up tenten
  • Opblaascafés in verschillende thema’s

Naast onze ruime aanbod verhuren wij ook handige benodigdheden zoals stoelen, statafels, verlichting en zelfs catering. Bekijk onze website voor het hele verhuurassortiment.

Onze werkwijze

Wij verhuren kwaliteitstenten tegen scherpe prijzen. Onze tarieven zijn gebaseerd op driedaagse verhuur – Eén dag voor het ophalen van de feesttent, één dag voor het gebruiken ervan en één dag voor het terugbrengen. Wij bieden ook de mogelijkheid tot maatwerk.

Over partytentverhuur in Oegstgeest

Wij zijn uw betrouwbare partij voor het huren van partytenten in Oegstgeest. Het is ons streven om iedere klant te voorzien van de juiste tent. Heeft u nog vragen over onze verhuurdiensten of wilt u weten of er een tent beschikbaar is voor uw feest? Neem gerust contact met ons op door middel van onze contactpagina.

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a.  Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

Thema's

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Mary Beijstraat 9
2324 DK, Leiden
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32