Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Noordwijk – Partytent huren

Wilt u een partytent huren in Noordwijk? Dan bent u hier aan het goede adres. Wij verhuren feesttenten in uiteenlopende formaten, vormen en thema’s. Een partytent biedt uw gasten extra bescherming tegen de felle zon of kleine regenbuien. Bovendien zorgt het direct voor een feestelijke sfeer. Leuk én nuttig!

Groot aanbod aan feesttenten

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan tenten voor ieder soort feest in Noordwijk. Zo vindt u vast en zeker een tent die past bij uw wensen en behoeftes. Van hele kleine tenten tot enorme hallen voor evenementen – Partytentverhuur Leiden heeft het allemaal in huis. Wij verhuren onder meer:

  • Partytenten met transparante ramen (tussen 3 tot wel 12 meter)
  • Opblaasbare cafés en pubs zoals: Zanzi Bar, Ierse pub of Biergarten
  • Stertenten van 10 meter

Naast een groot assortiment aan partytenten verhuren wij ook handige benodigdheden zoals statafels, stoelen, verlichting of zelfs een discovloer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een suikerspinmachine of bierfusten?

Onze werkwijze

Wij verhuren partytenten van hoge kwaliteit en hanteren daarbij scherpe tarieven. De prijzen zijn gebaseerd op een duur van 3 dagen – Eén dag voor het ophalen van de tent, één dag voor het gebruiken ervan en één dag voor het terugbrengen. Op aanvraag is maatwerk mogelijk.

Over partytentverhuur in Noordwijk

Bij ons kunt u terecht voor het huren van leuke feesttenten in Noordwijk en meer!  Ons streven is om hoogwaardige partytenten te verhuren tegen betaalbare prijzen. Heeft u nog vragen over één van onze producten? Meld het ons via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk.

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a.  Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

Thema's

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Mary Beijstraat 9
2324 DK, Leiden
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32