Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Leiderdorp – Partytent huren

Op zoek naar een partytent voor een feest in Leiderdorp? Hier bent u helemaal aan het goede adres voor het huren van een partytent! Partytentverhuur biedt een uitgebreid aanbod aan de leukste partytenten tegen scherpe tarieven. Daarmee maakt u eenvoudig van iedere plek een unieke feestlocatie.

Ruim aanbod aan feesttenten

Zoekt u een geschikte feesttent voor een kleinschalig feestje of een groot evenement? Bij ons vindt u leuke tenten voor verschillende gelegenheden. Wij verhuren bijvoorbeeld:

  • Partytenten in verschillend formaten: van 3 meter tot wel 12 meter lang
  • Opblaascafés in de grappige thema’s zoals een Western saloon, Tropicana of nachtclub
  • Aluhal geschikt voor grote evenementen

Naast onze ruime tentenaanbod verhuren wij ook andere feestbenodigdheden zoals heaters, verlichting, discovloeren en meer. Zo maakt u uw feest echt compleet. Neem een kijkje op de website voor een volledig overzicht.

Onze verhuurwijze

Wij staan bekend om de verhuur van uiteenlopende feesttenten tegen scherpe prijzen. Onze prijzen zijn gebaseerd op driedaagse verhuur. Eén dag voor het ophalen van de tent, één dag voor het feest of evenement en één dag voor het terugbrengen. Zo heeft u genoeg tijd om het feest helemaal op orde te maken. Indien gewenst zijn er ook mogelijkheden tot maatwerk.

Over partytentverhuur in Leiderdorp

Wij zijn de specialist in de verhuur van partytenten in Leiderdorp en omgeving. Wij onderscheiden ons door onze ruime aanbod en goede service. Voor dit alles hanteren wij scherpe prijzen. Heeft u nog vragen aan ons? Stel ze gerust via ons contactformulier. Wij geven zo snel mogelijk antwoord op uw vraag.

 

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a.  Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

Thema's

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Mary Beijstraat 9
2324 DK, Leiden
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32