Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Leiden – Partytent huren Leiden

Wilt u een feesttent huren in Leiden? Bij ons vindt u gegarandeerd een partytent die aansluit op uw behoeftes. Wij verhuren een groot aanbod feesttenten en hanteren daarbij scherpe prijzen. Laat u inspireren door ons assortiment! Onze tenten zijn ideaal als extra beschutting of als te gekke partylocatie.

Volop keuze aan partytenten

Bij Partytentverhuur Leiden kunt u terecht voor de verhuur van feesttenten in verschillende formaten en vormen. Met onze partytenten transformeert u binnen een handomdraai iedere plek tot een toffe feestlocatie. Een kleine greep uit ons brede aanbod:

  • Partytenten variërend van 3 meter tot maar liefst 12 meter!
  • Easy-up tenten voor snel en stijlvol gemak.
  • Stretchtent voor heerlijke buitenfeesten.
  • Aluhallen voor tijdelijke overkappingen.

Hiernaast verhuren wij ook andere feestmateriaal zoals verlichting, statafels, stoelen en meer. Wat dacht u van een popcornmachine, muziekinstallatie of decoratiemateriaal? Neem zeker een kijkje op onze website voor het complete assortiment dat wij verhuren.

Onze werkwijze

Wij verhuren feesttenten van hoge kwaliteit tegen betaalbare tarieven. Onze tarieven zijn gebaseerd op driedaagse verhuur: één dag voor het ophalen, één dag voor het tentgebruik, één dag voor het terugbrengen. Op aanvraag is op- en afbouw service ook mogelijk (afhankelijk van de tentsoort). Wij bieden ook mogelijkheden voor maatwerk!

Over Partytentverhuur Leiden

Wij zijn de specialist op het gebied van partytentverhuur in Leiden en omstreken. Ons streven is om kwalitatieve partyproducten te verhuren tegen betaalbare prijzen. Heeft u een specifieke wens of vraag? Wij zijn gemakkelijk te bereiken via ons contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw bericht.

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a.  Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

 

Thema's

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Mary Beijstraat 9
2324 DK, Leiden
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32