Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytentverhuur Katwijk aan Zee – Partytent huren

Wilt u een partytent huren in Katwijk aan Zee? Door ons uitgebreid assortiment vindt u gegarandeerd een geschikte tent voor ieder feest.  Wij staan garant voor scherpe prijzen en goede service. Zo organiseert u snel en gemakkelijk een spetterend feest op iedere locatie.

Partytenten in verschillende formaten

Bij Partytentverhuur Leiden kunt u terecht voor de verhuur van feesttenten in verschillende formaten en vormen. Bij ons kunt u goed terecht of u nu een tent zoekt voor een kleinschalig feestje of een groot evenement. Hieronder ziet u een kleine greep uit ons brede aanbod:

  • Partytent 3x3m
  • Partytent 4x4m
  • Partytent 5x8m
  • Partytent 6x6m
  • Partytent 8x8m
  • Partytent 12x12m

Zoals u kunt zien verhuren wij feesttenten in verschillende formaten. Wij helpen u graag met het creëren van de perfecte feestlocatie.

Unieke feestlocaties

Naast bovenstaande klassieke feesttenten met transparante ramen verhuren wij ook partytenten in unieke vormen. Zo transformeert u eenvoudigweg uw tuin, plein of veldje tot een unieke feestlocatie. Laat u inspireren door ons assortiment. U kunt denken aan:

  • Opblaascafés in de vorm van een nachtclub, biergarten of Ierse pub
  • Stertent voor luchtige beschutting
  • Après skihut voor wilde feestjes
  • Easy up tenten die eenvoudig op te zetten zijn

Naast alle tenten bieden wij ook verhuuropties voor verlichting, statafels, stoelen en meer. Bekijk ook onze website voor het complete aanbod aan tenten!

Onze werkwijze

Wij verhuren kwalitatieve feesttenten tegen scherpe tarieven. Onze prijzen zijn gebaseerd op verhuur van drie dagen: één dag ophalen, één dag voor het gebruik, één dag voor het terugbrengen. Indien gewenst is op- en afbouw service mogelijk (afhankelijk van de tentsoort). Mogelijkheid tot maatwerk is aanwezig!

Over partytentverhuur in Katwijk aan Zee

Partytentverhuur is uw betrouwbare verhuurder van feesttenten in Katwijk aan Zee. Wij onderscheiden ons door onze grote aanbod en goede service. Staat er een product niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a.  Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

Thema's

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Mary Beijstraat 9
2324 DK, Leiden
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32