Partytafel rokken huren – Partytafel rokken verhuur Leiden

Huurt u een partytafel voor uw feest, dan kunnen deze partytafel rokken niet ontbreken! Deze rokken passen precies om onze grote partytafels heen, zodat ze volledig beschermd worden van tafelblad tot tafelpoot. Dat zorgt voor een ontspannende en feestelijke sfeer!

Breed assortiment tafelrokken

Onze partytafel rokken zijn te huur in verschillende kleuren en stijlen. Zo kunt u kiezen voor een luchtig wapperende tafelrok of juist een strakke stretchtafelrok. Kiest u voor de helder witte, donker zwarte of knallend rode kleur? De rokken zorgen gegarandeerd voor een feestelijke sfeer, welke kleur u ook voor kiest. Wij verhuren onderstaande partytafel rokken:

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons tafelrokassortiment? Wij verhuren bijvoorbeeld ook tafelrokken voor ronde statafels en grote tafelkleden. Laat u adviseren door de specialisten van Partytentverhuur Leiden. Stel uw vraag makkelijk en snel via het contactformulier. U ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons.

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.