Pagodetenten huren – Pagodetenten verhuur Leiden

Bent u op zoek naar een leuke partytent voor uw feest of evenement in Leiden? Pagodetenten zijn in te zetten voor uiteenlopende doeleinden, van zakelijke evenementen, BBQ-feesten of zelfs voor bruiloften in de tuin. Het grote voordeel van pagodetenten is de brandwerende eigenschappen en mooie uitstraling. Door de puntdak oogt de tent luxe van buiten en ruimer vanbinnen. Bij een nat of ongelijk ondergrond is het huren van bijpassende tentvloeren zeer aan te raden.

Partytentverhuur Leiden verhuurt pagodetenten in verschillende formaten:

Meer informatie?

Wilt u een pagodetent huren voor meerdere dagen of wilt u weten of de tent beschikbaar is op uw gewenste datum? Het team van Partytentverhuur Leiden is gemakkelijk te bereiken via de contactpagina. Wij staan ook voor u klaar voor de verhuur van optionele diensten zoals catering, op- en afbouwservice, feestverlichting, heaters en nog veel meer!

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a.  Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.