Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent versieren: ter inspiratie 3 tips

Wanneer je voor een feestje een partytent huurt is het natuurlijk ook belangrijk om je partytent te versieren. Dit geeft namelijk een mooie en aantrekkelijke uitstraling voor je gasten. Maar versier, ofwel decoreer jij je partytent? Wij, van Partytentverhuur Leiden zijn er om jou te helpen. Ter inspiratie geven we je namelijk 3 tips om je te helpen bij het versieren van een partytent. In onderstaande informatie staan ze.

1. Feestverlichting huren

Wat je wellicht al vaker hebt gezien bij een feestje of evenementen, is de feestverlichting. Ook voor je partytent is dit een mooie toevoeging om sfeer te brengen aan je partytent. Vooral als het donker begint te worden, komt de feestverlichting pas tot zijn recht. Wij, van Partytentverhuur Leiden hebben daarom een assortiment aan verschillende soorten feestverlichting om je partytent mooi te decoreren. Zo heb je bijvoorbeeld lichtsnoeren van verschillende lengtes van de kleur wit tot regenboog kleuren. Heb je interesse? Bekijk hier de feestverlichting die past bij jouw feest!

2. Bellenblaasmachine huren

Een bellenblaasmachine voor bij je partytent, wat dacht je daarvan? Dit is natuurlijk een leuke toevoeging aan je feest. De bellen geven je feest een leuke sfeer voor zowel jong en oud. Wanneer je bij ons de bellenblaasmachine huurt, krijg je hier ook nog eens 1 liter aan bellenvloeistof bij, zodat je alvast vooruit kan. Nadat je feest is afgelopen kan je hem weer aan ons overhandigen, zodat je je niet druk hoeft te maken over de opslag ervan. 1 Liter aan bellenvloeistof geeft ongeveer 2 uur lang bellen. Heb je aan 2 uur niet genoeg? Dan kan je altijd bij bestellen, voor maar 5 euro heb je er al een liter bij. Daarnaast staat er op onze website ook een filmpje hoe de bellenblaasmachine werkt. Bij interesse bij je hier de bellenblaasmachine.

3. Statafels huren

In je partytent horen er natuurlijk ook statafels te staan. Deze zijn handig om je hapjes en drankjes kwijt te kunnen. Ideaal om een structuur aan te brengen hoe mensen staan, zodat ze gezellig met elkaar kunnen praten. Om een statafel passen bijvoorbeeld 4 mensen die in een kringetje rondom de statafel staan. Zo hoeven ze ook niet de hele tijd hun drankje in hun handen te houden. Deze kunnen ze ook even op de statafel zetten. Wij van Partytentverhuur Leiden bieden een groot aanbod aan diverse soorten statafels aan tegen lagen prijzen. Om het helemaal af te maken kan je ervoor kiezen om een statafelrok erbij te huren. Deze zijn in verschillende kleuren beschikbaar, waardoor er bij elk thema wel een passende kleur te vinden is. 

Overige mogelijkheden om een partytent te decoreren

Nu je de tips hebt bekeken hopen we je te hebben geholpen bij het wellicht maken van een keuze. Mocht je geïnteresseerd zijn naar ons gehele assortiment aan artikelen die wij verhuren voor een succesvol feest, bezoek onze website van Partytentverhuur Leiden. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-16021953
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Rooseveltstraat 6F
2321 BM, Leiden
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32