Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Feesttent huren Leiden – Feesttentverhuur

Bent u op zoek naar een geschikte feesttent voor uw feest of evenement in Leiden? Dan bent u bij Partytentverhuur Leiden aan het goede adres. Wij zijn de specialist op het gebied van feesttenten en meer!  Bij ons kunt u terecht voor het huren van een leuke feesttent en andere feestmaterialen. Wij delen onze kennis over het uitzoeken, opbouwen en afbouwen van feesttenten graag met u.

Gevarieerd aanbod feesttenten

Wij verhuren feesttenten in uiteenlopende vormen en maten. Een kleine feesttent of juist een grote aluhal voor een groot aantal bezoekers? Binnen ons uitgebreid verhuuraanbod vindt u de geschikte tent die past bij uw behoeftes. Naast allerlei verschillende tenten bieden wij ook extra opties om het feest compleet te maken. U kunt denken aan catering, bierfusten, heaters, verlichting en noem maar op! Neem een kijkje op onze website voor het complete assortiment.

Vrijblijvend advies nodig?

Voor vrijblijvend advies over wat het beste aansluit op uw behoeftes kunt u gerust contact opnemen met ons. Onze specialisten vertellen u graag welke feesttent het beste bij u past. Wij zijn makkelijk te bereiken via onze contactpagina. We zien uw reactie graag tegemoet en zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a.  Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

Thema's

Contactgegevens

T. 085-4017630
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Mary Beijstraat 9
2324 DK, Leiden
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32