Easy up tent huren – Easy up tent verhuur Leiden

De Easy up tenten van Partytentverhuur Leiden zijn geschikt voor verschillende soorten feesten. Het opzetten van een partytent vormt soms een uitdaging, maar niet met deze tenten! Easy up tenten, de naam zegt het al, komen met het voordeel dat ze zeer eenvoudig en snel op te zetten zijn. Met deze tenten zorgt u in een mum van tijd voor extra bescherming tegen de zon of kleine regenbuien.

Wij verhuren verschillende varianten van de Easy up tent:

Optionele verhuurdiensten

Kies de Easy up tent die bij uw wensen past en huur het voor één dag of juist meerdere dagen. Op aanvraag zetten wij de tenten voor u op, waardoor u er helemaal geen omkijken naar heeft! Zo heeft u meer tijd om feest te vieren. Om nog meer tijd te besparen kunt u ook bij ons terecht voor het huren van verlichting, heaters, tentvloeren of zelfs een complete geluidsinstallatie. Wij staan voor u klaar voor al uw feestbenodigdheden.

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a.  Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.