Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Aluhallen huren – Partytentverhuur Leiden

Welkom op de aluhal verhuurpagina van Partytentverhuur Leiden. Hier vindt u een overzicht van de aluhallen die u bij ons kunt huren. Een aluhal is uiterst geschikt voor grote evenementen en feesten met veel bezoekers. Zo kunt u in een korte tijd plaats en beschutting bieden aan een groot aantal bezoekers. Met een sterke en stevige aluhal zorgt u voor een degelijk en betrouwbaar feestlocatie. Het opbouwen van de aluhal kunt u aan ons over laten. Zo kunt u zorgeloos genieten.

Wij verhuren aluhallen in verschillende formaten:

 

Optionele diensten

Onze aluhallen zijn te huur voor één of meerdere dagen. Bij een zachte, natte of ongelijke ondergrond kunt u bijpassende tentvloeren huren voor extra stabiliteit. Ook kunt u bij Partytentverhuur Leiden terecht voor het huren van andere partymaterialen zoals tafels, stoelen, feestverlichting of zelfs discolampen. Ons streven is om samen met u het feest of evenement helemaal compleet te maken.  Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden!

Partytentverhuur Leiden is uw partner voor het huren van een partytent in o.a.  Katwijk aan Zee, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Warmond, Wassenaar, Zoeterwoude en omstreken.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-39063355
E. info@partytentverhuur-leiden.nl
Mary Beijstraat 9
2324 DK, Leiden
KvK: 75135477
BTW: NL001983536B32